Om os

woodietech er et familiefirma, der består af far og søn. Vi har en stor interesse for B&O produkter, og vi har specialiseret os i at lave højttalerfronte i egetræ til Bang & Olufsen produkter. Vores højttalerfronte er håndlavede i egetræ, der er udvalgt for sin skønhed og holdbarhed. De giver dit TV og højttaler et unikt og naturligt udtryk, der komplementerer det moderne og stilfulde design af Bang & Olufsen TV. Vores højttalerfronte er ikke kun smukke at se på, men også gode at lytte til. Vi elsker at lave produkter, der glæder både ørerne og øjnene.

Du kan købe vores højttalerfronte online på vores hjemmeside under "shop" Du kan vælge mellem forskellige størrelser og behandlinger af egetræ. Du kan også sende os en forespørgsel, hvis du har særlige ønsker eller behov. Vi leverer vores højttalerfronte i hele Danmark og tilbyder fragt til en attraktiv pris.

Dansk kvalitet siden 2023

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram